Директорът Личев се е задоволил единствено да посочи този законов

...
Директорът Личев се е задоволил единствено да посочи този законов
Коментари Харесай

Скандално уволниха шефката на поземлената комисия в Асеновград - ...

Директорът Личев се е задоволил само да уточни този законов императив, само че не и съответния текст, който уволнената е нарушила.

 

Като класическа корист с права, разяснява случилото се юристът на уволнената Кристиан Гьошев. Той съобщи, че делото към този момент е в Съда и чака да бъде планувано. Гьошев сподели още, че по негова информация Костадинова е била извикана от Директора, като е била подканена сама да напусне поста до 16h на въпросния ден, тъй като в противоположен случай министърът щял да уволни него. След като тя е отказала е последвало въпросното уволняване.

 

Адвокатът съобщи още, че непосочването на съответният нарушен законов текст, нарушава правото на отбрана на клиента му и Съдът може да анулира заповедта на официално съображение, заради липса на претекстове.

 

В началото на т.г. Костадинова беше наградена точно от Ангел Личев за реализирани високи резултати. Същата има две деца - на 1 година и 10 месеца и на 16 години, само че ЗДСл. не и обезпечава протекция при уволнението, както е в Кодекса на труда. Тя е и синдикален водач, само че това също не е било законова спънка от официална страна да бъде уволнена.

 

Ваня Костадинова беше уволнена преди няколко години от Кмета на Асеновград Христо Грудев, само че адв.Кристиан Гьошев още веднъж и завоюва делото и я възвърне на работа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР