Зад изгонването на Ваня Костова от Фамилия Тоника“ се оказват

...
Зад изгонването на Ваня Костова от Фамилия Тоника“ се оказват
Коментари Харесай

Скандал: Ваня от „Фамилия Тоника“ разкри кой я е изритал от групата

Зад изгонването на Ваня Костова от „ Фамилия Тоника “ се оказват дейностите на Гого, а не нейната колежка Ева. Това стана ясно по време на предаването „ Биг Брадър “ довечера, оповестява организация Блиц. Певицата показа, че починалият към този момент мъж на Ева дръпнал тирада в офиса на един от сътрудниците по време на колекция на групата, и изтъкнал, че няма да разясняват упования сюжет за концерта с Ал Бано, а нейното държание. Гого споделил на певицата: „ Позволяваш си импровизации на сцената, които ни карат да се усещаме неуместно. “

„ Това били произволи, тъй като вземам участие в обстановки, които не са обсъждани авансово с сътрудниците, а те няма по какъв начин да са били обсъждани, тъй като се случват непринудено. Но аз пострадвам за този случай единствено когато стане дума по тази причина “, отсече Ваня.

По-рано Петко Димитров зададе въпрос на Ева дали се е тормозила от срещата си с Ваня, на което тя отговори твърдо с „ Не “. Ваня обаче изясни, че не е желала да се среща с нея. Въпреки това посочи, че на въпросната среща, на която Гого държал обидната тирада, Ева не участвала, не участвали и други сътрудници от групата.

Не съм чувствала Ева да е нещастна от моите импровизации, само че не съм чувствала и да е щастлива. Аз бих се гордяла, в случай че мой сътрудник излезе на сцената с някой известен човек, който е изискал нещо непредвидено. И в случай че той не се държи неуместно и не хукне да бяга…ще се гордея да работя с сътрудници, които могат да излизат от сложни обстановки на сцената, разяснява Ваня.

Заради напускането й тя не си говорила с Ева цели 18 години.Самата Ваня показа, че два дни след абсурда с Гого била диагностицирана с диабет. И с цел да не влезе диабетът в страшна фаза, тя напуснала.

Ева също се разчуства довечера, защото трябваше да дава отговор на съквартирантите на въпрос дали желае да върне времето обратно. Аз най-вече желая да го върна, сподели тя и се просълзи, спомняйки си евентуално за щастливите години с Гого.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР