„Зад Гинка Върбакова стоят не само БСП, а и ПЕС

...
„Зад Гинка Върбакова стоят не само БСП, а и ПЕС
Коментари Харесай

ГЕРБ обвиниха БСП и ПЕС, че стоят зад Върбакова, замесиха Моника Станишева

„ Зад Гинка Върбакова стоят освен Българска социалистическа партия, а и ПЕС – Моника Йосифова е създателят на атачмънта в прессъобщението от купувача на ЧЕЗ”. Това сподели депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в декларация, прочетена от парламентарната естрада през днешния ден.

Два сюжета, в случай че Гинка Върбакова не успее да заплати за активите на ЧЕЗ

Евродепутат за ЧЕЗ: Странно е по какъв начин ни оферират договорка по време на каузи

"Купувачът на активите на ЧЕЗ популяризира до медиите прессъобщение, чието наличие не е изключително забавно. Интересен е създателят на атачмънта, съдържащ въпросното прессъобщение.

То е Моника Йосифова. Това са имената, с които стана известна актуалната брачна половинка на ръководителя на ПЕС и някогашен ръководител на Българска социалистическа партия Сергей Станишев. Една дребна техническа неточност ви издаде ", упрекна Гърневски.

Той прикани алените депутати да имат мярка в лицемерието си и да спрат с обвиняванията си, тъй като ЧЕЗ са предложили на страната да купи ЕРП-то по времето на кабинета "Орешарски ", когато министър на енергетиката беше Драгомир Стойнев.

Депутатът от болшинството упрекна алените, че водят върастни хора на митинг пред Министреския съвет, с цел да ги употребяват в собствен интерес, тъй като още веднъж целят да смъкват държавното управление.

„ Оставка” и „ Мафия” пред Министерски съвет

Българска социалистическа партия стартира подписка за прекъсване на договорката с ЧЕЗ

Според него към този момент две седмици социалистите нагнетяват напрежението в обществото с истеричните си неистини, че държавното управление на ГЕРБ и персонално министър председателят Бойко Борисов стояли зад договорката сред ЧЕЗ и "Инерком ". По думите му обаче през вчерашния ден се е появила писмена диря, която ясно е посочила кой стои зад "Инерком ".

Няколко часа по-късно с писмо до медиите Моника Станишева, която е брачна половинка на ръководителя на ПЕС Сергей Станишев, отговори на нападките. „ Опитът да бъда забъркана с „ Инерком “ е подправена новина”, написа тя.

„ Като човек с повече от 20-годишен опит в публицистиката и във връзките с обществеността, не съм и подозирала, че технологията на черния пиар ще доближи до такова дъно в устрема на някои политически сили да се разтоварят от голямото гражданско напрежение.

Късно нощес уважаваният от мен вестник „ Капитал “ разгласява информация, в която замесва моето име и името на компанията, която ръководя – „ Актив Груп “, с "Инерком България " и договорката с ЧЕЗ.

Длъжна съм изрично да заявя, че нито аз персонално, нито „ Актив Груп “ като организация имаме нещо общо с пиар обслужването на госпожа Върбакова или притежаваната от нея компания. А опитът да бъда забъркана с компания „ Инерком “ изрично е подправена новина”, добавя тя.

„ Категорично декларирам, че няма да разреша името ми да бъде замесвано в сходни нелепи сюжети и че всеки, който популяризира погрешни изказвания за мен, ще би трябвало да ги потвърди в съда.” прибавя тя в позицията си.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР