ЗАД Булстрад Виена Иншурънс Груп получи най-високото отличие на застрахователния

...
ЗАД Булстрад Виена Иншурънс Груп получи най-високото отличие на застрахователния
Коментари Харесай

Булстрад грабна наградата Застраховател на годината 2017

ЗАД " Булстрад Виена Иншурънс Груп " получи най-високото отличие на застрахователния пазар в България - " Застраховател на годината " 2017 . Наградата беше присъдена по време на десетото юбилейно издание на влиятелния конкурс, проведен от Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване, Фондация " Проф. доктор Велеслав Гаврийски " и Българската асоциация на застрахователните брокери.

Призът " Застраховател на годината " бе връчен на господин Недялко Чандъров, ръководител на УС и основен изпълнителен шеф на ЗАД " Булстрад Виена Иншурънс Груп ". При приемането на премията от госпожа Карина Караиванова, ръководител на Комисията за финансов контрол, господин Чандъров благодари за високото отличие и добави: " Това самопризнание е резултат от екипната работа на моите сътрудници от УС Кристоф Рат, Иво Груев, Пламен Шинов, Иван Иванов и Светла Несторова, както и на всички чиновници на БУЛСТРАД ".

На тазгодишното издание участваха редица високопоставени посетители, измежду които ръководители на държавни институции и регулаторни органи, представители на университетските среди и бизнеса. Официалната гала бе почетена и от представители на Европейската комисия, Европейския орган за обезпечаване и професионално пенсионно обезпечаване (ЕIOPA), Европейската актюерска асоциация, Европейската асоциация за ръководство на фондове и активи (EFAMA) и други

С това отличие БУЛСТРАД за следващ път затвърди лидерската си позиция и означи една извънредно мощна година , в която с изключение на признанието на застрахователния отрасъл, извоюва и първо място на пазара в общото обезпечаване по премиен доход.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР