Зад бързите действия на полицейските служители стоят много спасени човешки

...
Зад бързите действия на полицейските служители стоят много спасени човешки
Коментари Харесай

За пореден път: Двама полицаи от РУ-Ардино са помогнали на изчезнал турист край Дяволския мост

Зад бързите дейности на полицейските чиновници стоят доста избавени човешки животи . За един подобен случай отпреди дни споделят от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

В 21:00 часа на 9 януари в дежурната част на Районното ръководство в Ардино е постъпил сигнал за липсващ екскурзиант в региона на Дяволския мост . Незабавно е проведена група, която е тръгнала към мястото. В нея са младши шпионин Мирослав Кичуков и младши специалист Илия Газенов от полицейското ръководство в Ардино.

Само 40 минути по-късно мъжът е открит незасегнат , само че изплашен и неосведомен по какъв начин може да се прибере в града. Полицейските чиновници освен са го отвели в града, а са го настанили и в стая за посетители , където да пренощува.

Това не е първата избавителна акция на двамата чиновници в РУ-Ардино. През юни 2023 година, дружно със свои сътрудници, те са взели участие в екипите за издирването на 86-годишен мъж , напуснал дома си. След две денонощия възрастният човек е открит жив и в относително положително здравословно положение в гориста околност.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР