Заблудени фенове честитят рождения ден на починалия преди две години

...
Заблудени фенове честитят рождения ден на починалия преди две години
Коментари Харесай

Тотален потрес! Засипаха с честитки за рожден ден починал певец

Заблудени почитатели честитят рождения ден на умрелия преди две години и половина поп-фолк артист Иван Карачоров – Попа. Изпълнителят на паметния мутренски шлагер „ Тигре, тигре ” издъхна от рак на 9 февруари 2015 година в Германия, където живееше от 15 години. На 12 август обаче негови почитатели, неразбрали за гибелта му, отправяха честитки с пожелания за здраве, благополучие и дълъг живот във Фейсбук профила на умрялата поп-фолк звезда, написа " Монитор ".
Повечето от приятелите и феновете на артиста обаче на рождения му ден изричат съболезнованията си във връзка неговата гибел. „ Липсваш доста на всички ни. Почивай в мир, Дядо Попе”, е написал в профила му негов почитател.

Иван Карачоров – Попа беше един от най-култовите реализатори на ранната чалга. Той бе любим на множеството страховити едри момчета с дебели златни ланци, лъскави спортни екипи и запасани в тях револвери от зората на демокрацията. Пял е персонално на ушенце на братята Илиеви и Иво Карамански, които са се просълзявали от неговите осъществявания и са му оставяли великодушни бакшиши. Признава, че в никакъв случай не се е страхувал и не е имал проблеми с тях.

През 2000 година Попа зарязва България и отпътува да си търси шанса и щастието в Германия. Установява се в град Ремшайд, където се захваща с транспортен бизнес и нещата му потръгват. Основава просперираща транспортна компания, обикаля целия свят. Когато се събере с българи обаче, още веднъж отпуща гласа си и им попява. През 2014 година Попа заболява от рак на дебелото черво. Направена му е интервенция, която сякаш се оказва сполучлива, само че половин година по-късно нещата още веднъж се утежняват. На 9 февруари 2015 година Иван Карачоровумира в болничното заведение. Погребан е в родния си град Килифарево, където е бил и духовник, до гроба на майка си. Той по този начин и не съумява да осъществя фантазията си да построи българска черква в Ремшайд.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР