Забелязали ли сте, че всяка къща има своя собствена миризма?

...
Забелязали ли сте, че всяка къща има своя собствена миризма?
Коментари Харесай

Отървете се завинаги от лошата миризма от канала с това средство

Забелязали ли сте, че всяка къща има своя лична миризма? Много е прелестно, когато апартаментът ви мирише на прясно изпечен къс с ябълки или пролетни цветя. Но какво ще стане, в случай че от кухнята или банята ви мирише на канализация? Знайте, че това е първият знак, който алармира, че тръбите са запушени и незабавно би трябвало да бъдат почистени.
Има доста способи за битка със запушването. Можете да се обадите на водопроводчик, да употребявате химикали или да се опитате да отстраните казуса с бутало, а можете да отпушите тръбите без ненужни проблеми. Ето едно дейно средство за отбрана, което един път ми сподели един комшия.
Ще ви трябват:
2 таблетки аспирин
1 супена лъжица оцет
Подготовка:
Поставете 2 таблетки аспирин в канала.
Изсипете оцета и оставете за 2 минути. В същото време запушете добре канала.
Излейте гореща вода, тъй че да избута натрупванията. Този инструмент освен отстранява запушването, само че също по този начин отстранява неприятната миризма.
Можете да употребявате разнообразни средства от рафта на магазина. Но не забравяйте за вредата, която всеки химически препарат носи за индивида. Особено рискови са препаратите, които са въз основата на мощни реактиви. Освен това, водопроводчиците предлагат потреблението на по-малко химикали, тъй като корозират уплътненията.
За да избегнете тези проблеми, е по-добре деликатно да следите положението на водопроводната апаратура.
 С този трик за секунди ще изчистите мръсните щори вкъщи С този трик за секунди ще изчистите мръсните щори вкъщи
Щoритe - кaктo външнитe, тaкa и вътрeшнитe, ca нeзaмeними зa дoмa, нo, зa cъжaлeниe, cъбирaт мнoгo мръcoтия и пoчиcтвaнeтo им нe е ocoб...
Предотвратяване на запушвания:
Сварете вода в чайник и просто излейте в мивката. Правете това на всеки два дни. Горещата вода разтваря мазнината, която прилепва към стените на тръбите и предотвратява запушването.
Монтирайте защитни устройства – решетки. Останките от храна, отпадък, косми ще останат върху тях и няма да попаднат в канала.
Периодично изсипвайте в мивката няколко лъжици сол, заливайки я с вряла вода. Можете да употребявате и сода с оцет.
Обърнете внимание банята и мивката ви да не се запушват с коса, тъй като не могат да я разтварят даже химикалите.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР