За втори път в София се организира конференция на тема

...
За втори път в София се организира конференция на тема
Коментари Харесай

Над 400 души взеха участие в конференция Крипто Революция

За повторно в София се провежда конференция на тематика криптовалути. И тази година тя събра доста запалянковци, като броят на посетителите надвиши 400 души. За разлика от предходната година, този път има девет лектори от чужбина и четирима от България.

„ За разлика от първия път конференцията в този момент е на 100% съсредоточена върху най-голямата криптовалута - биткойн. Това съобщи в изявление за БГНЕС Пламен Андонов, уредник на конференцията. Той сподели, че тя ще продължи през целия сегашен ден. Организаторът уточни, че в България, само че и в целия свят, хората се интересуват от криптовалутите заради спекулативното им поведение и волатилността, която има в тях – опцията човек да закупи нещо и да го продаде на по-висока цена. „ Тъй като сега пазара е понижен, изцяло обикновено е хора, които по никакъв метод не виждат криптовалутите като инструмент в действителния живот, да се отдръпват ”, означи той и добави, че ползата към криптовалутите би трябвало да се построи. „ Конференция е с просветителна цел. Говори се за това какви проблеми се вземат решение, приказва се за задгранични преводи и други. ”, безапелационен е той.

Георги Манолов, участник в конференцията сподели, че има удоволствието да взе участие за повторно в тази конференция и е извънредно благополучен, че такава конференция с подобен размер, и по-важното с такова качество се случва в България. Той изясни, че преди към 5 години е разкрил криптовалутите като една технология, която е налична за безусловно всеки. ” Независимо кой си, по какъв начин изглеждаш и от кое място си, сега, в който имаш интернет връзка ти имаш достъп до тази технология и можеш да правиш транзакции с нея. Видях големия капацитет, считам че бъдещето ще бъде напълно в крипто света и криптовалутите и в по-голяма степен в най-голяма криптовалута биткойн, безапелационен е той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР