За втора поредна година Регионалното управление на образованието – Враца

...
За втора поредна година Регионалното управление на образованието – Враца
Коментари Харесай

Ден на отворените врати в РУО – Враца на 9 май

За втора поредна година Регионалното ръководство на образованието – Враца ще отвори вратите си за учители, възпитаници, жители, заинтригувани страни, които биха желали да знаят какво работят специалистите в РУО, каква е структурата на организацията, по какъв начин наподобява работата ни „ от вътрешната страна “.

Датата е емблематичен ден -9 май 2023 година.

Инициативата „ Експерти на бъдещето “, която стартирахме предходната година, се оказа доста сполучлива, обявиха от РУО и допълниха, че младежите от учебните заведения в град Враца и от региона с интерес са се срещнали с работата на специалистите на работните им места. " Тази година още веднъж сме оповестили „ конкурс “ за експертните длъжности и получихме 47 кандидатури за оповестените 17 позиции. На учениците, които ще изберем за съответните позиции, ще предложим да се срещнат с работата ни както на работните места в постройката на РУО – Враца, по този начин и „ работа на терен “ – визити в учебни заведения и детски градини или в институции, с които работим взаимно " допълниха от инспектората.

Програмата е с начален час 9.30 ч. и включва разкриване, на което ще бъдат оповестени учениците, определени да заемат експертни длъжности. Ще бъде показана активността наРУО – Враца.

От 11:00 – 13:00ч. ще има взаимни действия на определените възпитаници и специалистите от РУО – Враца

В 14 ч. ще се организира оперативка за шерване на усещанията от специалистите на бъдещето.

В идващият един час от 15:00 – 16:00ч ще бъде проведена Приемна за жители и други заинтригувани страни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР