За втора поредна година огради спират достъпа на автомобили към

...
За втора поредна година огради спират достъпа на автомобили към
Коментари Харесай

Déjà vu – пак оградиха достъпа до плажа на къмпинг Черноморец

За втора поредна година огради стопират достъпа на коли към плаж „ Черноморец Изток “, прочут като къмпинг " " Черноморец. Ситуацията е идентична с миналогодишната, когато полицията се намеси и махнаха загражденията, разясняват от компанията наемател на линията.

Хората с коли не могат да минат по пътя, който са употребили десетилетия наред, разясни Милен Янков от „ Акра Лидо “. Туристите нямат опция, нито могат да оставят колите си на мястото, което са употребили като паркинг. Имотът в този регион е ограден, сложени са и табели, маркиращи, че е частна благосъстоятелност, разяснява Янков.

„ Собственик на тоя имот е компания „ Блу Лагун Сънрайз “, благосъстоятелност на Нено Михалев и Мартин Георгиев. Нено Михалев е бил наемател (на плажа – б.а.), който се употребява, най-малко по неговите думи, с огромни подкрепи в локалната администрация, също по този начин е и в борда на шефовете на ФК „ Созопол “, разяснява Янков.

Той разяснява, че въпросът е по-скоро честен, защото притежателите не употребяват по никакъв метод тази земя. Оградата е сложена единствено да се саботира нашата активност, като стопани на плажа, споделя Янков. Пояснява, че по този метод се въздейства отрицателно на туризма и се отблъскват почиващите.

Пешеходен достъп до плажа има, около оградите, само че има и табели, че парцелът е частен и хората влизат на личен риск, разясни наемателят.

От компанията, стопанисваща плажа, приканват страната, като негов притежател и кмета на Созопол, да спомагат за разрешаване на обстановката.

По-рано през тази година, плаж „ Черноморец Изток “ още веднъж стана прочут с отрицателни вести, откакто ДНСК унищожи буните на линията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР