За втора поредна година Марица Рок Фест показа, че рокът

...
За втора поредна година Марица Рок Фест показа, че рокът
Коментари Харесай

Марица Рок Фест 2 направи Пловдив притегателен център за рок маниаци


За втора поредна година Марица Рок Фест сподели, че рокът кара хората да се забавляват същински. Събитието, провело се предишния уикенд на футболния стадион в Граф Игнатиево под мотото „ Не на експанзията “, е проведено от Община Марица и клуб Библиотеката, със съдействието на Радио 1 Рок и общоприет спонсор БТЛ Индъстрийз България.

Облачното време и дъждът по никакъв метод не попречиха на чиновниците на БТЛ да си прекарат ужасно, пеейки заедно с гостуващите банди. Тяхната агитка беше измежду най-изявените. Всички се раздадоха до дъно, аплодирайки бурно музикантите и призовавайки за още рок.

В петък десетки рок фанатици се забавляваха от сърце под звуците на паметните осъществявания на акустичната групировка Оратница. Пловдивското рок трио от Бърбън Стрийт извърши надъхващи кавъри на известни банди, като не пропусна да показа и авторска музика, която публиката одобри повече от задушевно.

Съботното въодушевление беше на макс, заслугата за което има една от най-култовите банди на България - Б.Т.Р. Рокаджиите излязоха на сцената в 23:00 часа и зарадваха публиката с разнороден репертоар от типичен и нови части. Преди тях ударна доза адреналин хвърли пловдивската тайфа IVORY TWILIGHT, които участваха и в предходното издание на фестивала. Тяхната вокалистка Биляна - Бибс добави колоритно женско наличие на сцената, което повиши градуса на настроението и способства за запаметяващия се край на програмата, оставяйки публиката жадна за още рок.

За втора поредна година Марица Рок Фест се трансформира в привлекателен център за феновете на културата, изкуството и най-много качествения рок, поднесен от надарени и харесвани български групи. Идеята на уредниците е събитието да се трансформира в годишна традиция. Предвид интереса, многочислените позитивни мнения и поддръжката от страна на БТЛ Индътрийз, тази концепция е на път да се реализира.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР