За всички, които обичат бързите скорости и не са професионални

...
За всички, които обичат бързите скорости и не са професионални
Коментари Харесай

Nike+Run Club Sofia предизвика бегачите в световния ден на бързината

За всички, които обичат бързите скорости и не са професионални бегачи NIKE+ RUN CLUB SOFIA провежда бягания на 100 м. в Световния ден на бързината – 29 август. 

„ Нашето събитие е част от огромната международна организация на Nike по случай Световния ден на бързината, която съответства с края на Световното състезание по лека атлетика в Пекин – 30 август – изясни Веселина Мартинова, маркетинг управител на FF Group – България, формален дистрибутор на Nike за страната. – С нея Nike желае да провокира всеки спортист – а ние считаме, че всеки, който има тяло е спортист т.е. всички хора. Много сме щастливи и за нас е същинска чест, че Денис Димитров съумя да взе участие в нашето събитие и да покаже някои тънкости от спринта на бегачите. При нас идват не професионални спортисти, а хора, които желаят да бягат за здраве, за форма и тонус. Идеята ни е всички да употребяват Nike + приложението за засичане на изминато разстояние, пулс, време. Чрез него можеш да предизвикваш и приятелите си да се състезавате. В самата апликация има и треньор, който дава ежедневни инструкции, препоръки, насоки по отношение на заложените самостоятелни цели.
На днешното събитие раздадохме и справочник, който е особено създаден от Nike за бягания на 10 км, защото приготвяме тим от наши членове за Софийския маратон, въпреки и на най-кратката отдалеченост ”, добави още Мартинова.

NIKE+ RUN CLUB SOFIA ще продължи да провокира бегачите и в други събития, за които може да следите във facebook страницата NIKE+ RUN CLUB SOFIA. 

Ако и ти искащ да станеш част от световната мрежа на NIKE, може да изтеглиш новите мобилните приложения NIKE+ RUNNING APP и NIKE+ TRAINING CLUB APP за iSO и Android от тук. 

KEEP RUNNING!
NIKE+ RUN CLUB SOFIA

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР