За всички, които наблюдават изключително интересния и заплетен криминален казус

...
За всички, които наблюдават изключително интересния и заплетен криминален казус
Коментари Харесай

Голям резил! Запорираха Ламборгини, Порше и гъзарско Ауди на известен столичен адвокат измамник

За всички, които следят извънредно забавния и безизходен престъпен проблем на столичния юрист с отнети права Стоян Рътков, изненадите не стопират.

Като начало, макар че е премахнат като съучастник и ръководещ сътрудник в адвокатска адвокатска фирма Манчев и Рътков, по неразбираеми аргументи неговото име продължава да попада в формалното название на адвокатската фирма. Причините може да са единствено две. Или Рътков, в характерен негов жанр, е заплашил своите предходни сътрудници и сътрудници, или и те дружно с него  са съучастници в машинация. Как ли, тази адвокатска адвокатска фирма прикрива тези обстоятелства от своите клиенти, сред  които са и съществени финансови институции

Разследващи публицисти разкриха, че всички моторни транспортни средства, с които скандалният Стоян Рътков разполага и парадира като със свои, а точно четири мотоциклета и шест леки автомобила, сред които Ауди Q8, Порше 911 Тарга 4 GTS и Ламбоджини Хуракан, са благосъстоятелност на компания Ауто Лимо Трейдинг ЕООД.

Проверка в Търговският Регистър демонстрира, че компанията е благосъстоятелност на седемдесет и четири годишната майка на Рътков, Евгения Ръткова. Много хора осведомени за бруталните измамите на Стоян Рътков, са наясно от кое място са средствата, с които тези моторни транспортни средства са закупени. Също по този начин са наясно и за какво тези моторни транспортни средства са благосъстоятелност на компанията на майката на Рътков, а не са благосъстоятелност на самият Рътков.

Явно със същата информация разполагат и чиновниците на Националната организация по приходите. Сега те правят доста задълбочена и детайлна проверка на сдружение Ауто Лимо Трейдинг ЕООД.

За да не се даде опция на Стоян Рътков да упражнява своите известни гении на отсрочване и безкрайни обжалвания, за финансово застраховане на открити нарушавания при проверката, са запорирани колите Ауди Q8, Порше 911 Тарга 4 GTS и Ламборджини Хуракан, благосъстоятелност на сдружението.

Спокойно може да се каже и че съществуването на такива тъмни и лъжливи субекти като Стоян Рътков, неведнъж задържани, с влезнали в действие престъпни присъди и към момента разхождащи се на независимост, са причина хората да стачкуват по площадите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР