За целия период на предизборната кампания водачът на листата на

...
За целия период на предизборната кампания водачът на листата на
Коментари Харесай

Манол Генов, БСП: Областният управител на ГЕРБ-Пловдив да пр...

За целия интервал на предизборната акция лидерът на листата на Политическа партия ГЕРБ за 17 МИР и регионален шеф, Дани Каназирева, не престана да смесва партийни обещания с действителните пълномощия на държавна власт и държавни компании и процедури. Опитах се няколко пъти колегиално да я предупредя обществено, само че явно е въпрос на морал и честност, а и на визия кой по какъв начин може да дръзне да използва страната с користни партийни цели. Това съобщи лидерът на листата на Българска социалистическа партия за България за 17 МИР Манол Генов. Недопустимо е в тежкия проблем с водоснабдяването и качеството на питейната вода на пловдивското село Брестовица, прочут като обществен проблем надалеч преди предизборната акция, да се вършат партийни предизборни операции и действителни процедури и задължения на държавни структури да се показват като актив на тъкмо избрана партия.

Уви, Каназирева не се поколеба като претендент за народен представител и лидер на листата на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив област да употребява подмолно и незаконно позицията си на регионален шеф, освен това, до момента в който е в формален отпуск от този пост. Като претендент народен представител ли или като част от партийна платформа Каназирева си разрешава да облъчва популацията на Брестовица и да употребява предизборно настоящи кметове като част от локалната власт, това не разбирам, споделя Генов. Не е работа на партийна акция на нито една партия да се приписва като свои заслуги по какъв начин към този момент имало контракт за нови сондажни кладенци и по какъв начин държавната компания „ Водоснабдяване и канализация “ имала контракти с фирма- реализатор и прочие Тази информация я има всеки, в това число и детайлности, които не са напълно комфортни на Политическа партия ГЕРБ по проблема, значи ли, че всеки в предизборната акция би трябвало да тръгне да размахва пред хората флаг с нея, пита Генов.

Държавата е длъжна да реши казуса с качествено водоснабдяване и безвредна питейна вода на всяко обитаеми място, а госпожа Каназирева е време да навакса и след изборите да бъде повече правилна по кое време съставлява страната и по кое време партията, която сега й е преференциално. Затова в тази предизборна акция по този начин и не съумя да не употребява държавния си пост в интерес на желанието си да блесне с следващото си политическо наличие, заключи Генов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР