За третия мандат на Радев има двама сериозни кандидати от

...
За третия мандат на Радев има двама сериозни кандидати от
Коментари Харесай

Бареков: А кокалът е много тлъст и няма пускане! 


За третия мандат на Радев има двама съществени претенденти от топ олигарсите, чийто лиги текат по лигавниците. Или ще го даде на Прокопиев и предпоследните ДБ/ДСБ или на Христо Ковачки, който си купи безсловесния рецитатор на Дж.Ф.Кенеди Стефан Янев (Стефчо Чорапа – Кенеди) и с 300 зора и машини го набута в Парламента.

Срещу тези двамата съперници стоят Българска социалистическа партия, на които Радев не желае да даде мандата и двете лица на монетата Движение за права и свободи и Възраждане, на които Радев несъмнено желае, само че не може да го даде.

Ако държавно управление няма с първия мандат на ГЕРБ, схемите ще лъснат прекомерно и ще се върви отново на избори. Затова са и врътките на Борисов с хартията и опитите му да притегли Политическа партия и Прокопиевите назад в козяковата кошара. А и Радев и кохортата му по този начин добре се вплетоха в старите схеми, че олигарсите, които му бяха съдружници, към този момент са му или чиновници на заплата или прецакани врагове, а кокалът е доста затлъстял и няма стартиране.

Няма стартиране кокалът и по тази причина Радев мъчно пуска и мандатите този път. Подаръчните торбички към кохортата му към този момент вървят с цели ТИР-ове по пътя на копринката. Докато чичо Гълъб гуга сладкопойно приспивни песнички от мансардата на Министерски съвет, далаверите мощно пълнят новите шкафчета и чекмеджета с кюлчета и пачки.

Николай Бареков
afera.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР