За трета поредна година стартира кампанията на Съюза на българските

...
За трета поредна година стартира кампанията на Съюза на българските
Коментари Харесай

Търси се най-добрия млад шофьор

За трета поредна година започва акцията на Съюза на българските автомобилисти " Най-добър млад водач на България " . Целта на акцията е да се понижат жертвите на пътя, точно с внимание върху младите и неопитни водачи.

В акцията може да се включи всеки водач на възраст от 18 до 26 години, с до 5 години стаж зад кормилото и без осъществявани нарушавания на Закона. Следва кръг с тест за шофиране, там е значима и бързината за решение на въпросите.

Това е единственото по рода си съревнование за млади водачи като измежду тях се търсят тези, които обичат колите и познават разпоредбите.

Най-добрият се избира измежду финалисти в акцията, които минават всички на практика проби . Партньори за провеждането на акцията са Главна дирекция " Национална полиция " и БЧК.

Кампанията ще продължи и в границите на " Рали България " във Варна на 8 май тази година .

Главен контрольор Дамян Владинов, шеф на бранш в отдел " Пътна полиция " към ГДНП разгласи, че предходната година са станали 6730 пътни катастрофи - с 46 повече от предходната година, 628 са починалите, а 8499 са ранените, което е повече " в сравнение с при война ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР