За трета поредна година съвременно италианско кино ще радва киноманите

...
За трета поредна година съвременно италианско кино ще радва киноманите
Коментари Харесай

Италианското кино гостува в Русе за трета поредна година

За трета поредна година модерно италианско кино ще радва киноманите в Русе до 13 декември в зала " Европа " на Доходно здание. Прожекциите на всички филми са с начален час 18 ч. и са с вход свободен.

Кинопанорама " Италия през днешния ден " се организира в границите на коледно-новогоднишния фестивал " Русе 2018 " и се реализира от Община Русе в партньорство с Италианския културен институт в София. Тази вечер публиката ще види престъпния филм от 2017 година " Докато има просеко, има вяра ", основан по едноименния разказ на Фулвио Ервас от режисьора Антонио Падован.

Филмът е с две номинации " Златен глобус " за най-хубав сюжет и най-хубав режисьорски дебют и с номинация " Сребърна лента " за най-хубава основна мъжка роля на Джузепе Батистон.

В рамките на събитията, отдадени на коледно-новогодишния фестивал в Русе,стрийтарт, от през днешния ден до 22 декември Ruse Flashmob Weeks ще завладеят града с стрийтарт и денс изненади в хипермаркети, градски превоз, улици, площади и публични здания в Русе.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР