За трета поредна година на Световната купа по художествена гимнастика

...
За трета поредна година на Световната купа по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Отново ще има кралица на Световната купа по художествена гимнастика

За трета поредна година на Световната купа по художествена гимнастика ще бъде избирана кралица на надпреварата. От 12 до 14 април в столичната зала “Арена Армеец” за най-красива измежду грациите ще се борят 32 гимнастички от 29 страни. Първата кралица на Световната купа в София през 2017 година беше Невяна Владинова, а през предходната година за №1 беше отличена рускинята Александра Солдатова.

“От любимците при самостоятелното съвсем всички ще вземат участие. Пир ансамблите само тимът на Испания се отхвърли, както и тимът на Азербайджан. Световната купа има две забавни неща - още веднъж ще има кралица на Семеен кодекс, която ще бъде избирана от вас, публицистите. Подготвена е специфична корона за победителката. Тази корона ще бъде връчвана всяка година на кралицата на Семеен кодекс.

Другата доста значима задача - за съоръжение на един актуален оздравителен център въз основата до стадион Раковски, с поддръжката на Бербатов. Наша доста значима задача беше да осигурим всичко най-съвременно, с цел да може девойките де са възвръщат по допустимо най-хубавия начин”, сподели Мария Гигова, почетен президент на БФХГ и член на Техническия комитет на Международната федерация по гимнастика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР