За това пише Pais, позовавайки се на свои източнициБрюксел се

...
За това пише Pais, позовавайки се на свои източнициБрюксел се
Коментари Харесай

ЕС очаква Унгария да подкрепи мерките против Русия заради инвестиции

За това написа Pais, базирайки се на свои източници

„ Брюксел се надява, че поддръжката на Орбан за глобите (срещу Руската федерация) ще бъде реализирана в кратковременен проект с помощта на обещанието за многомилионни европейски вложения в енергийната сигурност на страната (Унгария) “, – оповестява изданието.

Според изданието на среща в Брюксел в понеделник външните министри на Европейски Съюз ще обсъдят позицията на Унгария по отношение на енергийните запаси от Европейски Съюз. В същото време, съгласно дипломатически източници, събитието ще се организира " без никаква опция за превъзмогване на ветото на Унгария ".

Pais написа, че Европейската комисия води договаряния с държавното управление на Орбан за капиталова стратегия. Според източниците вероятно съглашение сред Брюксел и Будапеща ще разреши глобите против Руската федерация да бъдат утвърдени тази седмица или най-късно идната.

Редица западни страни вкараха няколко пакета от наказания против Руската федерация поради обстановката в Украйна. Страните от Европейски Съюз съществено обмислят опцията да се откажат от съветския петрол и газ, шестият пакет от наказания...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР