За своя 55-и рожден ден в България Кока-Кола подарява на

...
За своя 55-и рожден ден в България Кока-Кола подарява на
Коментари Харесай

Кока-Кола отбелязва 55 години в България с 55 истории от 55 думи

За своя 55-и рожден ден в България Кока-Кола подарява на феновете си
55 вдъхновяващи истории, разказани единствено в 55 думи от обичани известни лица, чиновници и сътрудници

Динамичната 2020 година съответствува с 55-ата годишнина от стъпването на Кока-Кола в България. Производството на емблематичната напитка в страната започва през 1965 година и то за първи път с лого на кирилица. 55 години по-късно, водена от убеждението, че всеки един от нас има история с Coca-Cola през тези години, Системата на Кока-Кола в България кани 55 вдъхновяващи персони, измежду които известни лица, инфлуенсъри, чиновници и сътрудници, да опишат собствен безценен спомен, обвързван с напитката. Всички те ще употребяват единствено 55 думи за задачата, тъй като най-важните и заредени с страст думи са тези, поради които бихме жертвали всички останали.
Историите в акцията са персонални, професионални, нереални и самостоятелни една от друга, само че събрани дружно съставляват своебразна илюстрация на впечатляващата история на Кока-Кола в България у нас и най-много - хората, които са част от нея. История, която започва преди 55 години и която Системата на Кока-Кола у нас продължава да написа всекидневно - дружно със своите сътрудници, консуматори, чиновници и посланици.
Кампанията „ 55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи " има за цел да събере някои от най-топлите мемоари, занимателни истории и специфични моменти с Coca-Cola на вдъхновяващи българи от малкия екран, киното, литературата и музикалната сцена, както и тези на дългогодишни чиновници и скъпи сътрудници на фирмите от Системата на Кока-Кола в България. Сред 55-те прочувствени истории феновете на напитката ще открият думите на Михаела Филева, Графа, Криско, Тита, Любен Дилов - наследник, Мария Илиева, Мила Роберт, Илиян Любомиров, Ники Кънчев, Гери Турийска, Орлин Павлов и доста други. В акцията се включват още чиновници от системата в България от разнообразни отдели и на разнообразни позиции. Сред тях има такива, които са част от нея от над 20 години и хора, работили у нас, които сега заемат позиции отвън страната, само че са оставили отпечатък у нас с наличието и работата си.
През идващите няколко седмици от петдесет и петата годишнина на компанията в България, историите ще доближат до потребителите в поредност от 11 вдъхновяващи текста, оповестени в онлайн медиите. Първите истории - на Юрг Буркхалтер - изпълнителен шеф на Кока-Кола ХБК България, Евелин де Лирснайдер - изпълнителен шеф на Кока-Кола България, както и тези на Графа, Гери Турийска и Ники Кънчев, можете да намерите тук.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР