За шокиращ случай на агресия сподели жена в мрежата. Тя

...
За шокиращ случай на агресия сподели жена в мрежата. Тя
Коментари Харесай

Мъж нападна с ритници майка във Варна, тя го издирва СНИМКА

За фрапантен случай на експанзия показа жена в мрежата. Тя твърди,че била нападната от мъж в центъра на Варна. Потърпевшата Силвия Б. търси индивида, апетитен за агресор, както и очевидци на нападението, което било осъществено пред очите на детето й.

Тя подала сигнал на 112, само че споделя, че не е получила помощ. Според нея - тъй като не е задържала причинителя.

Силвия разкрива, че е ударена с ритник в бедрото, а преди този момент била обиждана от индивида. Това станало, откакто тя го помолила да мине пред него с количка, с цел да може детето й да гледа събитие, което се провеждало на сцена в града. Грозната обстановка се развила пред погледа на десетки варненци.

Повечето от тях гледали равнодушно, намесила се само друга жена. Тя застанала пред пострадалата, а по този начин я избавила от още удари. Пострадалата търси информация за нападателя и оповестява, че следва да подаде тъжба в Министерство на вътрешните работи. Жената търси и очевидци на агрсията.

Вижте цялата история, споделена от Силвия Б.:

Познавате ли го? Търся очевидец! Този ме ритна и се спасих от рухване, тъй като паднах върху бебешката ни количка! От 112 не получих помощ, тъй като не съм го задържала! Утре ще подам тъжба в полицията, само че апелирам всеки, който чу или видя нещо, да се свърже с мен.

Какво му направих ли? Помолих го да мина пред него с количката, с цел да може детето ми да гледа. Той ми сподели, че съм тъпа и още някаква, и откакто му отвърнах, че желаех единствено детето ми да гледа- получих ритник в бедрото и залитнах.

Разплаках се, и видях една жена, която застана пред мен и ме избави от още ритници! Благодаря Ви, блага госпожо/ це. Не Ви видях, нито запомних! Благодаря Ви, че от всички мъже в близост Вие застанахте на пътя на един принудител!

Жената споделя и фотография на хипотетичния нападател:



Екипът на GlasNews.bgпродължава да следи случая.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР