За шеста година BIODERMA обединява усилия с редица специалисти и

...
За шеста година BIODERMA обединява усилия с редица специалисти и
Коментари Харесай

Безплатни прегледи при дерматолог в платформа за телемедицина

За шеста година BIODERMA сплотява старания с редица експерти и партньорски организации в акцията “Заедно сме в битката против акнето “. Целта й е да инициира открит и професионален публичен разговор по тематиката и да подчертае, че акнето е лечимо заболяване и ролята на кожния лекар в процеса е основна. Традиционно кулминационната точка на целогодишните интензивности по акцията е организирането на безвъзмездни прегледи при кожен лекар.

Тази есен това се случва в напълно нов формат – онлайн. Партньор на BIODERMA в начинанието е българското приложение за телемедицина Healee . Платформата разрешава чат, видео и аудио връзка сред лекаря и пациента в комфортно за тях време. Условията за пълноценна консултация са спазени, както и тези за безвредна отдалеченост.

„ 2020-та година показа пред нас редица провокации и организирането на обичайните прегледи онлайн беше едно от тях,  разяснява Мира Драганова, Генерален шеф на NAOS за район Балкани.  

" Използването на платформа за телемедицина за консултациите ще ни разреши да продължим да изпълняваме дълготрайния си ангажимент към грижата за здравето на кожата дружно с нашите сътрудници, дейно и безвредно за пациента и лекаря “, добавя още тя.

Проектът на BIODERMA с платформата Healee е и първата огромна самодейност от този вид до момента у нас. Безплатните съвещания ще са налични за интервал от 2 седмици – от 19 до 30 октомври, а искащите за обзор ще могат да избират всред 150 експерти, които тази година са част от програмата.

Участващите в акцията лекари могат да бъдат открити в секция " Болници " на приложението. Пациентите могат да смъкват приложението на мобилния си телефон (за и за ) или да употребяват десктоп версията на приложението на.

 

С поддръжката на BIODERMA

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР