За сформиране на техническо правителство с точно разписани точки за

...
За сформиране на техническо правителство с точно разписани точки за
Коментари Харесай

Техническо правителство с точно разписани точки за работа иска Борисов

За съставяне на техническо държавно управление с тъкмо написани точки за работа призова водачът на ГЕРБ Бойко Борисов , представен от БНР.

Той взе участие в районна академия на Жени-ГЕРБ в Стара Загора.

Борисов се съмнява, че " Продължаваме промяната " и " Демократична България " ще могат да осъществят концепцията си кабинет на малцинството.
 Политическа партия и Демократична България ще предложат държавно управление на малцинството
Политическа партия и Демократична България ще предложат държавно управление на малцинството

Наясно са, че това е най-лошата алтернатива, само че би трябвало да се излезе от политическия вакуум

" Огромна инфлация, голямо обедняване, напълно неохранявана Шенгенска граница, пазаруване от изборите до енергетиката. Това е резултатът от две години ръководство на Политическа партия ", акцентира той.  " Да поставим старания и да подпишем документ за едни шест месеца, в случай че не желаеме сходни държавни управления. Ако не желаеме да го създадем, да кажем на Радев, че отиваме на избори. Не е съществено желанието на Политическа партия със 72 депутати да вършат държавно управление. Ако са решили да вършат кабинет на малцинството, тогава са се разбрали или с Движение за права и свободи, или с " Възраждане ", само че сигурно не с ГЕРБ и Българска социалистическа партия, тъй като ние демонстрираме техните недъзи ", коментира Борисов.
 ГЕРБ към Политическа партия: Преди втория мандат е първият
ГЕРБ към Политическа партия: Преди втория мандат е първият

Партията на Борисов няма да одобри изискванията на Политическа партия и Демократична България за кабинет на малцинството с втория мандат

Лидерът на ГЕРБ сподели още, че по време на неговото ръководство границата ни с Турция била най-добре охраняваната и нямало мигрантски напън, което било прието от всички европейски водачи, в това число водачите на Европейска комисия - Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел.

" Оставих им граница за образец. Навсякъде даваха за образец Бойко Борисов. Най-добре охраняваната шенгенска граница, признаваха я в цяла Европа. Сега - врив от бежанци. Кой позволи това? ", запита Борисов. Той разгласи, че ще разреши казуса за 15 дни.
 Кирил Петков хвърли ръкавицата: Определете се
Кирил Петков хвърли ръкавицата: Определете се

" Смеете ли да извършите виновната стъпка за България, или нагаждате политическите си ползи? "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР