За седемнадесета поредна година чрез конкурс в четири кръга ще

...
За седемнадесета поредна година чрез конкурс в четири кръга ще
Коментари Харесай

Търсят се: Следващите младежки делегати към ООН

За седемнадесета поредна година посредством конкурс в четири кръга ще бъдат избрани двамата публични юношески представители на България към Организацията на обединените народи с мандат 2023-2024 година.

Дружеството за Организация на обединените нации в България с формалната поддръжка на Министерството на външните работи на Република България и своите сътрудници от неправителствения бранш провежда за седемнадесета поредна година народен конкурс за избор на български юношески делегати към Организация на обединените нации . Селекционната акция, която се състои в стадии онлайн и онлайн, ще се организира в интервала от 14 март до юли 2023 година

Програмата „ Български юношески делегати към Организация на обединените нации “ дава опция на двама млади души да се включат в делегацията на България към Общото заседание на Организация на обединените нации, Комисията по обществено развиване на ИКОСОС и други интернационалните конгреси, където работят с пълномощия, сравними с тези на упълномощен посланик, според политиките на Организация на обединените нации за младежта. Двамата юношески делегати извършват значимата роля на представители на гласа на младежите в България на най-високо междуправителствено равнище .

В рамките на 18-месечния мандат работата на делегатите е ориентирана най-вече към младежките политики и настоящите за българската юноша тематики и провокации. Въпреки компликациите, произлизащи от международните и националните рецесии през последните три години, българските юношески делегати не престават своето интензивно присъединяване в публичните процеси, като старателно отстояват ползите на младежите. А България остава припознат помощник в насърчаването на младежкото присъединяване на интернационално равнище към този момент повече от 15 години.

Подробности за процедурата по желание на младежките делегати посредством транспарантен народен конкурс от четири кръга , както и условията към претендентите може да откриете на уеб страницата на Програмата ().

Кандидатствате или номинирайте подобаващ за позицията младеж на до 23:59 ч. на 14.04.2023 г.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР