За съжаление смокините са един от онези плодове, на които

...
За съжаление смокините са един от онези плодове, на които
Коментари Харесай

Ето как баба суши смокините във фурната и всичките им полезни свойства се запазват

За страдание смокините са един от тези плодове, на които нямаме опция да се любуваме целогодишно. Добрата вест е, че можем да ги похапваме в сушен тип, когато не са в сезон, и да извлечем всичките изгоди от тях.

Тук на помощ идва фурната, с помощта на която можем да се радваме на вкусните плодове няколко месеца след обработката им.
Как баба суши смокините във фурната  Ако желаете да приготвите съвършеното сладко от смокини, НЕ забравяйте да добавите това Ако желаете да приготвите съвършеното сладко от смокини, НЕ забравяйте да добавите това
Сладкото от смокини е една от тези вкусотии, които постоянно ще ни припомнят за дома – мястото, от където всичко е почнало и място...

Най-напред ще ви кажем, че това не е по никакъв начин мъчно и сме сигурни, че всеки от вас би се справил, даже и тези, които са прохождащи в кулинарията.

За предпочитане е да заложите на плодове, които не са презрели, нито са прекомерно огромни. Когато сушите смокините по този метод, можете да ги похапвате близо месец след термична обработка.

Ще са ви нужни още захар и вода, с цел да завършите процеса по сушене на един от най-вкусните и потребни плодове.

Сварете сироп от водата и захарта и по-късно прибавете плодовете към него. Дръжте ги 10 секунди и по-късно ги извадете. Това е значимо за опазване цвета на плода.
 Лечебен балсам от зехтин и смокини Лечебен балсам от зехтин и смокини
Комбинацията от зехтин и смокини, е извънредно мощно, укрепващо средство за физическото, само че и за психическото здраве, което се използ...

След като ги извадите, започнете да ги подреждате върху решетката на фурната. Върнете решетката на най-високото равнище и включете фурната на допустимо най-ниските градуси. Сушенето е нескончаем развой, отнемащ близо 6 часа. Задължително на 3 – я час обърнете плодовете, тъй че да се изсушат отмерено от всичките си страни.

Крайният резултат са гумени и пластични смокини. Можете да ги сплескате леко, с цел да придобият тип на купешките, които сте привикнали да похапвате.

Съхранявайте ги в хартиени пликове.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР