За ролята си в този моноспектакъл Мая Новоселска спечели всички

...
За ролята си в този моноспектакъл Мая Новоселска спечели всички
Коментари Харесай

Едно малко радио

За ролята си в този моноспектакъл Мая Новоселска завоюва всички – т.е. двете – театрални награди в България тази година – Икар и Аскеер.
  Факт е, че Мая Новоселска е невероятна актриса. Смешна и тъжна, изразителна с всяка част на тялото си. Този театър е фиктивен от нея и Теди Москов по този начин, че изцяло да разкрие всичките й гении и да й помогне да опише историите, които й харесват, само че няма по какъв начин да опише другояче. Истории за местата, където не е била – който са толкоз повече и по-хубави от тези, където е била. За хората, които не е срещала, които са толкоз по-прекрасни от тези, които е срещала… Или да превежда пеейки от език, който не знае, тъй като това е доста по-интересно, а и в действителност преводът се получава много прецизен. Всичко това е разхвърляно с кино фрагменти, песни, танци и пантомима. 
  Приятен театър, в който най-малко аз на моменти загубвах нишката, прехвърляйки вниманието си непрестанно сред разнообразни придвижвания, монолози, мелодии и настроения. Не е най-забележителната режисура на сезона, само че Мая Новоселска си заслужава да се види, тъй като основава доста прелестно носталгично въодушевление, а и спектакъл в парка на военната академия несъмнено е отлично прекарване в една топла лятна вечер…  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР