За разлика от мнозина обаче, Дънди не използвал заучени фрази

...
За разлика от мнозина обаче, Дънди не използвал заучени фрази
Коментари Харесай

Даниел Пеев – Дънди слага редица секссимволи в малкия си заден джоб

За разлика от мнозина обаче, Дънди не употребявал заучени изречения или общоприети въпроси, щом хареса някоя хубавица, а вкарвал самостоятелен метод. Дебеланкото успявал да го приложи с помощта на умеенето си да „ разчита “ дамите. Освен всичко друго, той бил и много изобретателен, когато свалял дамите. Не единствено се отличава като кулинар, а е майтапчия и положителен човек, което се харесва от нежния пол.

Той освен умее да танцува, както се вижда в „ Денсинг старс “, а и пее добре – през 2019 година впечатли фенове и жури с опциите си в „ Гласът на България “.

 

Голяма част от качествата, които демонстрира освен в специалността, а и в действителния живот, Дънди научил от Стефан Данаилов, чийто клас приключил в НАТФИЗ. Именно от Мастъра екранният Жоро научил да има самочувствие на сцената и да почита всички – от сътрудниците си до чистачките и да не се звездее.

 

Варненецът е измежду малцината щастливци в гилдията, на които в никакъв случай не се е налагало да се занимават с друго, с цел да се устоят. Вярва, че посредством хумора може да се оправят съществени проблеми, както и да се насочат дълбоки послания.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР