За разбирателство с БСП, Продължаваме промяната и Демократична България, но

...
За разбирателство с БСП, Продължаваме промяната и Демократична България, но
Коментари Харесай

"Изправи се.БГ! Ние идваме!" даде заявки да управлява въпреки социологически прогнози

За съгласие с Българска социалистическа партия, " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", само че не и с " ИТН " се разгласи коалиция " Изправи се.БГ! Ние идваме " при откриването на предизборната си акция. От изявление на Татяна Дончева, която също е част от обединението с Мая Манолова и Николай Хаджигенов, стана известно, че не счита групировката на Слави Трифонов за вероятен сътрудник.

" Ако някой просто желае, само че не може или доста му е мъчително, че два пъти се е провалил, а останалите изпитват съмнение, че с него може да стане каквото и да било, това е негов проблем ", сподели Татяна Дончева, без да посочва " ИТН " поименно. (За обвиняванията сред Татяна Дончева и " ИТН " четете.)

" За страдание ще би трябвало да се водят диалози с Българска социалистическа партия, тъй като математиката другояче не излиза ", сподели Николай Хаджигенов. Татяна Дончева добави, че социалистическата партия " може и да е причислявана допреди към партиите на статуквото, само че въпреки всичко могат повече ". На припомняне, че Българска социалистическа партия е била част от ръководството, което предложи Делян Пеевски за ръководител на ДАНС, Дончева сподели, че " хората, решавали въпроса за Пеевски преди осем-девет години, са били други хора ".

Тогава Мая Манолова бе народен представител от Българска социалистическа партия, само че настоящо дефинира тогавашната си поддръжка за поста на депутата от Движение за права и свободи.

" Опитите на ГЕРБ и Движение за права и свободи за реституция на статуквото ще срещнат нашия съдбоносен отпор ", сподели Мая Манолова при откриването на предизборната акция. Определи социологическите изследвания, които не сочат присъединяване на групировката в идващото Народно заседание като " сервилни " и че обслужват огромните партии.

Коалиция " Изправи се.БГ! Ние идваме! " се разгласи за " незаобиколим фактор " в бъдещото ръководство на страната, наречено от Мая Манолова " болшинство на смяната ", макар че някои.

Манолова показа 31 предизборни обещания (какъвто е номерът на " Изправи се.БГ! Ние идваме! " в бюлетината), измежду които са втората година майчинство да се изравнява с минималната работна заплата, която нараства всяка година, както и понижаване на налозите на сметките за ток до 5% и държавна отплата за бизнеса поради скока в цените на тока, природния газ и водата. Запитана по какъв начин ще се обезпечат средствата, в случай че не са обезпечени във към този момент обновения държавен бюджет, Манолова сподели, че имало задоволително средства, които могат да бъдат взети от остатъка за септември или от заложения недостиг.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР