За повечето поп-фолк звезди лятото е сезонът на най-усилената работа.

...
За повечето поп-фолк звезди лятото е сезонът на най-усилената работа.
Коментари Харесай

Андреа го направи и в Париж: Певицата остави малко на въображението и облече булчинска рокля

За множеството поп-фолк звезди лятото е сезонът на най-усилената работа. Някои от тях имат и по две участия на вечер, а всички те се състезават кой ще извади по-голям шлагер. 

Не и Андреа. Певицата се отдаде на френски релакс в столицата Париж, като разходката и до там роди повече от красиви фотоси, като тази да вземем за пример от моста над Сена Александър III:

Виж още: Лято до безкрайност за Деси Цонева! Журналистката откри приказно място в Гърция, приказва за... силикон! 

Разбира се, Андреа не изневерява на провокативния си жанр и по традиция оставя малко на въображението, само че усещане прави компанията, с която певицата е в Париж - тя е с персоналния си фотограф там, което ни подухва мисълта, че става въпрос за фотосесия. Към тази мисъл навежда и една фотография с впечатляваща булченска рокля на фона на Айфеловата кула. Нещо повече - Андреа е отбелязала един словенски бранд, с който от дълго време. 

Виж още: Цяло лято на морето: Криско и Цвети с отмора фантазия! Скарани ли са изпълнителят и Сами Хосни? 

" Мисля, че Париж мирише не просто на сладко, а меланхолично и любопитно, от време на време тъжно, само че постоянно примамливо и съблазнително. Той е град за всички сетива, за художници и писатели, музиканти и мечтатели, за фантазьори, за дълги разходки, вино и любовници и, да, за мистерии ", метафизичен разсъждава Андреа. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР