За повече разнообразие в леглото понякога партньорите се задоволяват орално.

...
За повече разнообразие в леглото понякога партньорите се задоволяват орално.
Коментари Харесай

Ето какви пагубни последици може да има от оралната любов според учените

За повече многообразие в леглото от време на време сътрудниците се задоволяват орално. Но съгласно най-новите изследвания това крие заплаха. Знаем, че сексът по взаимно единодушие доставя освен наслаждение, само че в някои случаи може да докара до венерически заболявания. За страдание при оралния секс също излагаме здравето си на риск.

Учени от университета „ Джон Хопкинс “ са открили, че най-много мъжете, които практикуват този тип секс и постоянно сменят партньорките си, може да се разболеят от рак на устната празнина и на гърлото. Според откривателите е задоволително да са правили необезопасен орален секс с 10 (или повече) партньорки в живота, с цел да усилят доста риска си от рак на устата и гърлото.

Честата промяна сред сътрудниците също способства за заплахата. Мъжете се разболяват от този тип рак цели 4,3 пъти по-често. 

Прочут пострадал от Холивуд

През 2013 година Майкъл Дъглас огласява обществено болестта си. Самият артист показва като причина за рака на гърлото своята хиперсексуалност и постоянно практикувания орален секс.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР