За последно заразеният с коронавирус зам.-министър на регионалното развитие Николай

...
За последно заразеният с коронавирус зам.-министър на регионалното развитие Николай
Коментари Харесай

Ето в чия компания бе заразеният с К-19 Нанков преди броени дни

За последно инфектираният с ковид зам.-министър на районното развиване Николай Нанков обикаляше България в компанията на премиера Бойко Борисов в неделя, 18 октомври. С тях бяха още двама министри - на финансите - Кирил Ананиев, и на земеделието - Десислава Танева.

, която усвоява средства по европроекти, а по-късно ревизираха по какъв начин върви строителството на граничния пункт Рудозем-Ксанти.

На фотосите и видеата, които се появиха във фейсбук профила на министър-председателя, се вижда, че нито един от тях не носи маска. Това не се и постановяваше, тъй като фрагментите са направени навън. Не се знае обаче дали компанията не се е возила в джипа на премиера и дали там са били взети нужните защитни ограничения.

В сряда Борисов, Танева и Ананиев участваха на постоянното съвещание на Министерски съвет, което от няколко седмици се организира в постройката на „ Дондуков” 1.

, този следобяд заместител районният министър заяви в профила си във Facebook, че си е направил тест за COVID-19 и резултатът му е позитивен. Той посочи, че все още се усеща добре и е под карантина у дома, в полза на здравето на всички, с които поддържа връзка.

. Той прибавя, че има негативен PCR тест от тази заран.

"Очаквам разпорежданията от органите на РЗИ и до тогава ще се самоизолирам ", добави министър председателят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР