За поредно нарушение на правилата за движение по пътищата, сигнализира

...
За поредно нарушение на правилата за движение по пътищата, сигнализира
Коментари Харесай

Зрелищна акция: Полицаи блокираха нарушители в центъра на Пловдив

За следващо нарушаване на разпоредбите за придвижване по пътищата, алармира безсънен жител, оповестява TrafficNews.bg. Този път опита за обичайно тъпчене на знаци и закони на кръстовището на ул. " Авксентий Велешки " с ул. " Гладстон " обаче е кръстосан от служители на реда.

Пловдивчанинът е документирал във видео по какъв начин двама водачи се канят да извършат неразрешен ляв завой от " Авксентий Велешки ", посока Търговската гимназия.
" Това е постоянно срещана картинка, само че за неприятен шанс на тези двамата - против тях имаше патрул на полицията, която си свърши работата ", споделя очевидецът. Полицаите съвсем стопират придвижването и изчакват джигитите да премислят дейностите си.
След малко жестикулиране сред униформените и водачите, очевидно недоволните извършители “дават задна” и не престават по устав, надясно...
" Често там стават от една... две ленти. Може да бъде сгазено дете при предоставяне на мръсна газ и отиване в насрещното, подреждайки се най-отпред. Това основава доста рискова обстановка, споделям го от опита на професионален водач с 3 категории в книжката ", прибавя пловдивчанинът, който поздравява служителите на реда за намесата, добре свършената работа за пресичането на нарушаването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР