Влогърът Емил Конрад призна, че е открил кои са биологичните

...
Влогърът Емил Конрад призна, че е открил кои са биологичните
Коментари Харесай

Влогърът Емил Конрад откри биологичните си родители ВИДЕО

Влогърът Емил Конрад призна, че е разкрил кои са биологичните му родители. Това известният ютубър, по традиция, направи с ново видео, в границите на което приказва за прекарването си и също по този начин дава скъпи препоръки, написа

Още в първите секунди Конрад изяснява, че за първи път се усеща толкоз обезпокоен да застане пред камерата си.

Макар че той не е крил от почитателите си, че е осиновен, влогърът акцентира, че към тематиката би трябвало да се подхожда с изключително внимание.

Заради това той прикани почитателите си постоянно да бъдат деликатни, без значение от това дали са осиновени, считат да осиновят или пък имат непосредствен, който се сблъсква с това.

Въпреки че схваща, че има непознати биологични родители още когато е на 13 години, Конрад признава, че до скоро не е изпитвал предпочитание да разбере кои са те. Това се трансформирало, откакто предходната пролет си направил ДНК тест, с който разкрил, че има мощна италианска жила.

Този факт разпалил любознанието му и по този начин той се заел със задачата да открие кръвните си родственици.

„ Първо открих майка си “, изясни Конрад в 12-минутното видео. Двамата към този момент поддържат връзка по телефона, като точно тя съобщила на биологичния си наследник, че неговият татко е родом от Италия. Той обаче до скоро не знаел за съществуването на сина си.

След спомагателни три месеца, Конрад към този момент контактувал и с татко си. Но е безапелационен, че към този момент не бърза да съкратява повече дистанцията сред себе си и биологичните си родители, като все още не желае и да се среща с кръвните си полубратя и полусестри.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР