Състоянието на жената, която пострада при пожара в жилищна сграда

...
Състоянието на жената, която пострада при пожара в жилищна сграда
Коментари Харесай

Лоши новини за Нина, пострадала при огромния пожар в Приморско ВИДЕО

Състоянието на дамата, която пострада при пожара в жилищна постройка Приморско нощес, внезапно се е влошило и сега тя е откарана към бургаска болница. Новината заяви общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Ваня Андонова, представен от "Флагман ".

„ Наш съгражданин я транспортира с персоналния си автомобил. Състоянието на Нина е влошено! Посетих мястото на случая, гледката беше ужасяваща. Нина е с забележими обгаряния по лицето и ръцете, съвсем е обезобразена. Снощи е била освободена за домашно лекуване “, изясни Андонова.

Тя сподели и фотоси на опожарената постройка, които демонстрират, че освен заведението и магазина на партерния етаж на ул. “Лагуна “ 6 са потърпевши, само че и цялата постройка – до четвъртия етаж.
 Така наподобява постройката на ул. "Лагуна " 6 в Приморско  Жилището на Нина е на първия етаж
Жилището на 68-годишната Нина, която е съветски жител, само че е непрекъснато пребиваваща в България, е на първи жилищен етаж. В момента действително тя няма къде да живее и нощес е пренощувала при другарка.

Припомняме, че огънят е тръгнал от партерния етаж, където се намира бар „ The place “, благосъстоятелност на двама млади мъже от Приморско Кристиян Сапунджиев и Иван Гангаров. Самите те не считат, че става въпрос за тенденциозен палеж, само че всички доказателства сочат тъкмо в тази посока.

„ Не мога да разясня цената на вредите, огромни са, да. В момента се прави оглед, чакам проверяващите да си свършат работата “, сподели Иван Гангаров
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР