За поредна вечер варненци изразяват недоволството си от управлението на

...
За поредна вечер варненци изразяват недоволството си от управлението на
Коментари Харесай

Поредна вечер на протести в Пловдив, Варна и Русе

За поредна вечер варненци показват недоволството си от ръководството на страната с митинг пред общината, оповестява Българска национална телевизия. Исканията им остават същите - оставка на държавното управление, на основния прокурор и на цялата градска администрация. От палатковия лагер, с трибагреници, тромби и викания, митинг иращите се насочиха на шествие по бул. " Сливница ", до Фестивалния и конгресен център и стигнаха до партийната централа на НФСБ. Протестиращите хвърляха яйца по постройката, а вратата на офиса на партията бе запечатана с тиксо.

Нови плакати издигнаха през днешния ден митинг иращите в Русе. Те бяха предизвикани от Националното заседание на прокурорите и следователите. Протестиращите обявиха, че желаят самостоятелна прокуратура, както отчетност и надзор, каквито в този момент съгласно тях няма. Затова наред с оставката на Борисов, те ще продължат да упорстват и за оставката на основния прокурор.

За поредна вечер поданици на Пловдив се събраха на основната улица в града, с цел да митинг ират против държавното управление на Бойко Борисов. Недоволните още веднъж настояха и за оставката на основния прокурор Иван Гешев. Според събралите се сега се подписват неизгодни за страната газови доставки. Затова митинг иращите желаеха отдръпването и на енергийния министър Теменужка Петкова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР