За поредна година от зоопарка във Варна призовават да не

...
За поредна година от зоопарка във Варна призовават да не
Коментари Харесай

От зоопарка във Варна с призив: Не изхвърляйте коледните дръвчета!

За поредна година от зоопарка във Варна приканват да не изхвърляме коледните дръвчета след празниците, а да ги дарим за храна на тревопасните жители там, научи Varna24.bg . Ето какво гласи посланието тази година:

" Знаете ли, че за коледно дръвче по традиция се употребява ела, само че последните години се употребяват разнообразни иглолистни типове – бор, ела, смърч и други

Независимо дали е естествено или изкуствено, коледното дръвче носи настроението на Коледа и е неизменима част от украсата във всеки дом и най-важния подробност от Коледа за всяко дете.

Екипът на Зоопарк-Варна приканва всеки, който тази година още веднъж ще украси живо дръвче, да го подари след празниците за храна за животните в зоопарка. Тази традиция продължава към този момент няколко следващи години, поднасяйки приятни страсти на посетителите, а на нашите животни – вкусна храна ", приканват от зоокъта.

От там припомнят, че през Коледните и Новогодишни празници, зоопаркът ще работи с обикновено работно време - от 9.00 ч. до 16.30 ч. (без обедна отмора и без зелени сертификати).

Единственият почивен ден на обичаното за дребни и огромни кътче, е 1 януари.

" През всички останали дни Ви чакаме! От целият ни екип: Пожелаваме Ви топли, светли и уютни празници! Бъдете здрави Вие и Вашите фамилии! И се об(л)ичайте, на открито е студено!! ", гласи коментар на фейсбук страницата на зоокъта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР