За поредна година Община Велинград взе участие в международното туристическо

...
За поредна година Община Велинград взе участие в международното туристическо
Коментари Харесай

Велинград се включи в изложението Ваканция и СПА експо

За поредна година Община Велинград взе присъединяване в интернационалното туристическо ревю " ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО " 2018г.,което се организира за 35-ти път в София.
С горделивост можем да заявим, че щандът на Община Велинград бе измежду най-атрактивните и се радваше на огромно внимание от посетителите.
Форматът, в който се организира туристическото ревю дава отлични благоприятни условия за професионални срещи и полемики по настоящи проблеми на туризма с представители на Министерство на туризма, общини, браншови организации, туроператори и организации.
СПА столицата на Балканите бе показана на 14 февруари от 15:30ч. с стратегия на сцената в Централно предверие в Интер Експо Център. В нея присъединяване взеха чаровните девойки от Представителен мажоретен състав „ Димитър Мечев ” и грациозните и атрактивни танцьори от КСТ „ Импулс ”, които впечатлиха публиката със своите осъществявания и сексапил.
За представянето на община Велинград като туристическа дестинация, бяха готови рекламни материали на значими културно-исторически обекти, туристически обекти и хотели. Представен бе и първокласния азбучник, показващ културата, традициите, забележителностите, хотелите и заведенията за хранене на общината.
Кметът доктор Костадин Коев, зам.-кметът господин Атанас Палигоров и представители на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите-Велинград и Западни Родопи посрещнаха Министърът на туризма Николина Ангелкова и представители на министерството, които посетиха щанда на общината. Подготвена бе и изненада – всеки от формалните посетители изтегли ваучер с подарък – СПА уикенд за двама.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР