За поредна година Община Добрич организира конкурс за коледна картичка,

...
За поредна година Община Добрич организира конкурс за коледна картичка,
Коментари Харесай

Община Добрич обявява конкурс за коледна картичка

За поредна година Община Добрич провежда конкурс за коледна картичка, в който могат да вземат участие възпитаници от първи до четвърти клас от учебните заведения на територията на град Добрич. Всеки, който желае да взе участие, ще има опцията да твори на коледна тема.

Картичките би трябвало да бъдат двойни, формат – бизнес клас, размер – 210 х 105 мм, рисувани или направени с материали и техники по желание. На гърба (не вътре) на всяка би трябвало да се изпишат: трите имена, клас, учебно заведение на участника и телефон за връзка с класен началник.

Представените за състезанието картички ще бъдат оценени от Комисия по критериите: сходство с размерите и формата на декларираните от уредниците условия, хармония, жанр, автентичност и независимо осъществяване (без помощ от родител/учител).

Крайният период за предаване е 7 декември 2022 година

За най-добре представилите се създатели са обезпечени атрактивни награди. Резултатите ще бъдат оповестени на 9 декември 2022 година

Картичките ще бъдат изпращани до партньорски градове, задграничен дипломатически корпус в България, компании и организации в Добрич, страната и чужбина.

Картичките би трябвало да се изпратят на адрес: Марияна Симеонова – Дирекция „ Хуманитарни действия “, ул. „ Независимост “ 7 ет.8, стая 812, гр. Добрич – 9300, тел.: 0882 560 208.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР