За поредна година ФК Брацигово и местната община ще организират

...
За поредна година ФК Брацигово и местната община ще организират
Коментари Харесай

В Брацигово: Стягат футболен турнир и базар в подкрепа на ма...

За поредна година ФК " Брацигово " и локалната община ще провеждат коледен шампионат по футбол на дребни малки врати с благотворителна цел. Този път самодейността ще бъде в поддръжка на дребния Наско. Той е 4-годишно детенце с рядко срещан израстък.

Атанас Вътев е едно пламенно, лъчезарно, мъдро, бъбриво момченце, което може да грабне всяко сърце! Камерата го обича и той обича камерата също! - споделят за него околните му.

Наско е роден с венозно-съдова особеност зад дясното ухо. От ден първи фамилията се пробва да откри пътя към лекуването на този казус за България. Терапията досега в България не е дала резултат, по тази причина родителите са създали консултация със експерти в Турция, Швейцария, Германия и Гърция.

Болницата в Атина е направила оферта за лекуване на стойност 50 хиляди евро, което е с 2-годишна дълготрайност и включва няколко курса склеротерапия. Родителите обаче не могат да си разрешат тази сума, само че и не може повече да се бавят, по тази причина през предишния месец стартираха акцията " Заедно в поддръжка на Наско ".

Турнирът в Брацигово ще се организира на 26-27.12.2022 година на градския стадион " Хр. Гюлеметов ". Заявки за присъединяване в проявата уредниците ще одобряват на тел.: 0893 676 944 и 0892 054 924. 

Като част от тази самодейност в Брацигово ще се организира и Новогодишен базар. 

Събраните от двете благотворителни мероприятия средства ще бъдат предадени на фамилията на Атанас Вътев с цел да послужат за неговото лекуване. 

Инициаторите на акцията приканват всеки да помогне, въпреки и с малко, с цел да има Наско своето щастливо детство и да пораства здрав. 

ЕТО и ДАРИТЕЛСКИТЕ СМЕТКИ:

ТИТУЛЯР: АТАНАС АНГЕЛОВ ВЪТЕВ

Банка: ДСК
IBAN BG71STSA93000029461786 - BGN
BIC: STSABGSF
IBAN BG05STSA93000029461907 - EUR
BIC: STSABGSF

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР