За пореден път през последните седмици РБ (Лайпциг) направи нов

...
За пореден път през последните седмици РБ (Лайпциг) направи нов
Коментари Харесай

Този път последните минути бяха за РБ

За следващ път през последните седмици Република България (Лайпциг) направи нов зрелищен мач, само че този път имаше шанса да го завоюва с късен гол. “Червените бикове” съкрушиха Вердер (Бремен) с 3:2 с решаващо попадение на Брума в 87-ата минута. Те бяха повели с 2:0, само че след оставиха противника да изравни. В последна сметка триумфът ги утвърди на четвърта позиция, на която те ще посрещнат зимната пауза в Бундеслигата. Гостите от Бремен пък са чак десети.

Лукас Клостерман откри резултата в 22-ата минута с рядко красиво попадение. Осем минути по-рано бранителят на Разенбалшпорт беше избавил сигурен гол след удар на Милот Рашица.

" Day 119: They still haven't worked out I'm not a striker " ‍ @lukaskl96 #RBLSVW 1-0 pic.twitter.com/zkNKHoVI2K
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) December 22, 2018
Минута преди почивката капитанът на Вердер Макс Крузе реши да се върна обратно, с цел да изнася топката, само че сгреши и Тимо Вернер се възползва, с цел да повиши на 2:0 за своя тим.

Крузе обаче се реваншира в 67-ата, когато върна единия гол, а след още 10 минути американският гений Джошуа Сърджант изравни резултата.

В края обаче шансът беше на страната на Лайпциг, откакто Брума засече остро подаване от лявото крило - 3:2. Само преди дни момчетата на Ралф Рангник бяха отстъпили с 0:1 от Байерн с гол в 83-ата минута, а преди този момент Розенборг ги изхвърли от Лига Европа с изстрел в мрежата в заключителниет секунди. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 17 кръг, събота 22 декември  Република България (Лайпциг) 3:2краен резулат  Вердер Бремен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР