За пореден път отложиха делото срещу мъжа, опрял пистолет в

...
За пореден път отложиха делото срещу мъжа, опрял пистолет в
Коментари Харесай

Заплашена с убийство не се яви в съдебната зала, нямала вода в апартамента си

За следващ път отложиха делото против мъжа, опрял револвер в главата на приятелката си, която го зарязала. 37-годишната жена не се яви в залата за днешното разпоредително съвещание заради много странни аргументи. Според информацията, тя не пристигнала в съда, тъй като нямала вода в жилището си. Агресивният мъж също не присъстваше. Това е второ следващо отсрочване на процеса против него. Присъствие в залата имаше единствено от страна на един от юристите.

Припомняме, че двамата пловдивчани са имали връзки. Те се познавали от 2017 година и почнали връзка. Две години по-късно дамата поискала да се разделят, а пловдивчанинът не бил склонен и всякога, когато разговаряли на тази тематика, ставал нападателен и отправял закани.

На 15 ноември 2019 година той отишъл във фотоателието, където работела дамата. Приближил се към нея и посочил, че под облеклата носи револвер. Жената още един път му декларирала, че желае да приключи връзката си с него. Заради тези думи, мъжът почнал да я удря с юмруци по главата и да я рита. Тя паднала на пода и до момента в който била на земята подсъдимият й нанесъл няколко ритника в региона на корема и на гръдния панер, след което я вдигнал от пода, оказал помощ й да се изправи и я блъснал мощно в стената. Насочил револвера към нея и споделил, че ще я убие След това напуснал ателието.

Подаден е бил сигнал в полицията. Установено е, че дамата е получила леки телесни повреди от побоя. Все още няма определена дата за идващото съвещание.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР