За пореден път носителят на световна и европейска титли Борислав

...
За пореден път носителят на световна и европейска титли Борислав
Коментари Харесай

Борислав Радулов спечели Световната купа по кикбокс в Турция

За следващ път носителят на международна и европейска трофеи Борислав Радулов печели златен орден при свое присъединяване на интернационално съревнование по кикбокс.

И този път на Световната купа в Истанбул националът ни отбрани безапелационно лидерската си позиция и взе купата в стила Пойнт файтинг при мъжете, категория до 57кг.

Радулов ще се завърне от Истанбул с два златни медала и едно сребро, откакто стана първи и в отборната конкуренция. Там кикбоксьорът ни завоюва купата с тима „ Team United “, който е образуван от топ състезатели от цяла Европа. В състава бяха определени да вземат участие Борислав Радулов- България, Роланд Вициян –Германия и Давид Опалски.

Националът ни се състезава и в още една категория до 63 кг. също жанр Пойнт файтинг, където се класира на второ място.

“Много съм удовлетворен от резултата си. Не дадох никакъв късмет на съперниците си в нито един от мачовете. През цялото време водех по точки и по никакъв метод не разреших да има подозрения кой е първенеца. Трудното беше, че всички срещи ги изиграх през няколко минути и умората ме натискаше, само че не се предадох и завоювах. В татами стиловете когато се стартира една категория тя се изиграва до край. Няма време за отмора. Освен шампионската купа в моята категория завоювах и сребро в категория до 63кг още веднъж в Пойнт файтинг. Спечелих и първото място в отборните дуели. Благодаря на моя персонален треньор Борислав Радулов за съвършените тренировки и на федерацията за всичко, което ми обезпечава, с цел да мога да се приготвям качествено “, съобщи Радулов незабавно след спечелването на златото в Истанбул.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР