За ползите от зеленото кафе за пръв път говори диетологът

...
За ползите от зеленото кафе за пръв път говори диетологът
Коментари Харесай

Диета със зелено кафе

За изгодите от зеленото кафе за пръв път приказва диетологът Линдзи Дънкън в известното шоу на Д-р Оз. Веднага след излъчването му, милиони започнаха трескаво да търсят артикули, съдържащи тази съставна част.

Зеленото кафе съставлява артикул за намаляване, който работи сполучливо без да постанова каквито и да било промени в режима на хранене. Обикновено се предлага на капсули. В тях се съдържат едвам 20 мг кофеин, които са доста по-малко от тези в една чаша обикновено кафе.

Така екстрактът от зелено кафе не ви прави нервни и превъзбудени. Другото интензивно вещество в състава на капсулите пък - хлорогенната киселина, има способността неведнъж да форсира метаболизма и надлежно – да отслабвате.

Тази съставна част е и мощен антиоксидант и дава нужната сила на тялото. Тя понижава циркулацията на глюкоза в кръвта и предотвратява натрупването на мазнини.

Хлорогенна киселина се съдържа в кафето. Когато зърната му се изпекат обаче, тя се изпарява изцяло. Поради това, до момента в който зеленото кафе е към момента неизпечено, съвсем няма мирис и е в действителност горчиво. В зърната му има над 50% хлорогенна киселина и навръх това се дължи тяхната мъка.

 Отслабване

При потреблението на зелено кафе за намаляване имате и цялостна гаранция за липса на странични резултати. Според хилядите, които са го пробвали, това е най-хубавият и елементарен избор за всички, който желаят да наподобяват и да се усещат добре.

Резултатите, които подсигурява приемът на зелено кафе, са следните:

1. За по-малко от 12 седмици ще свалите 10% от общото си тегло и ще стопите 16% от телесните си мазнини.

2. Чувството за апетит ще изчезне.

3. Без странични резултати, създадено от изцяло натурални артикули.

4. Много от компаниите, които оферират дестилат от зелено кафе връщат парите ви, в случай че не сте удовлетворени от резултата.

Обикновено, приемът е по една капсула, 30 минути преди хранене с щедро количество вода. За оптимални резултати някои експерти предлагат по две капсули.

Друг вид да се възползвате от зеленото кафе, е в случай че намерите и дъвчете зелените му зрънца. Обаче внимавайте – те са доста горчиви.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР