За пожара, причинен от взрив, тази сутрин във варненския квартал

...
За пожара, причинен от взрив, тази сутрин във варненския квартал
Коментари Харесай

Загиналите при взрив и пожар във Варна вече са двама

За пожара, породен от гърмеж, тази заран във варненския квартал " Владислав Варненчик " е формирано досъдебно произвеждане за палеж с двама починали и обилни материални вреди, заяви пресслужбата на Апелативната прокуратура в града, представена от Българска телеграфна агенция.

Самоличността им се открива посредством ДНК-експертиза. По-рано денем се съобщаваше за една жертва - жена.

От закононарушението изцяло са унищожени два жилището, с огромни вреди е трето жилище. Предстои да бъде направено проучване на жилищния блок дали е кадърен за обитаване.

След експлоадирането на пожара от входа са изведени общо 18 души. Седем, в това число 3 деца, са настанени за лекуване, осведоми прокуратурата.

Във взривения апартамент е живеел 66-годишен мъж, който е бил видян да изнася багажа си до късно нощес. Причина да се махне от жилището, което е на дамата, с която до неотдавна живеел на фамилни начала, е ограничаваща заповед отпреди седмица поради домашно принуждение. Мъжът е бил боен, по-късно е работил в полицията, откъдето е бил дисциплинарно уволнен през 1995 година за корупция. Той е разгласен за търсене.

Работата по следствието продължава.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР