За по-малко от пет часа старозагорската полиция е заловила извършителя

...
За по-малко от пет часа старозагорската полиция е заловила извършителя
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Извършителят на грабежа в Стара Загора е хванат за по-малко от 5 часа

За по-малко от пет часа старозагорската полиция е заловила причинителя на въоръжения обир на бензиностанция в Стара Загора. Това заяви пред публицисти вътрешният министър Калин Стоянов, съобщи " Фокус ".

" Искам да поздравя чиновниците от регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора за извънредно съответната, бърза и професионална интервенция при откриване на тежко съзнателно закононарушение, каквото е обир. За по-малко от 5 часа те съумяха да открият причинителя и той все още е арестуван ", сподели Стоянов.

" У 31-годишния мъж е открито хладно оръжие ", добави министърът.

" Той е с богато престъпно минало, регистриран е за обир, две обири, има присъда, която не е приведена в осъществяване ", посочи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Коцев е разпоредил инспекция за това дали служител на реда редовно е тормозил поданици на село Вълкосел, Община Гоце Делчев. В обществените мрежи беше публикуван видеоклип, който демонстрира по какъв начин еднообразен заплашва жител. Предстои да бъдат извършени диалози с кмета на Вълкосел и с локалното население, сподели още Коцев. В регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи е почнала обособена инспекция.

На въпрос дали ще продължи да е министър и след ротацията, Калин Стоянов разяснява, че решението за това е на Николай Денков, Мария Габриел и политическите водачи. " Не съм аз индивидът, който да даде оценка самичък на себе си. Има много позитивни неща, които сме създали, те също ще бъдат част от чуването ", добави Стоянов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР