За по-малко от 4 години Jeremy? се превърнаха в една

...
За по-малко от 4 години Jeremy? се превърнаха в една
Коментари Харесай

Всички обичат Jeremy?

За по-малко от 4 години Jeremy? се трансфораха в една от най-ярките български рок  групи. Пеят единствено на британски, само че го вършат в действителност добре. Имат фенове (и върли фенове) на всички места - и измежду по-интелектуално и музикантски настроените, и измежду тези, които просто обичат различния съвременен рок.

Именно Jeremy? закриха второто издание на Радио Парк Феста на БНР.
Предната вечер пък са пели в Карнобат. Предстои им едно наситено лято, с куп концерти - от дребни клубове до огромни подиуми. Това описа Ташо Колев - китаристът на Jeremy? за Радио София. И още - за това по какъв начин постоянно са знаели каква музика желаят да вършат и не са се съобразявали с трендове и настройки, за новия албум (който показаха през април) и какви са реакциите на хората, когато го слушат. Разбира се, и за турнето в добра компания из летните театри дружно с Gravity Co и Остава и за концерта си на Аполония (втори за Jeremy?). Мечтите на Jeremy?са хем огромни, хем не толкоз неосъществими. На въпроса кои са фестивалите, на които мечтаят да свирят, се прокрадват Гластънбъри и Coachella (реално двете най-големи събития на Острова и оттатък океана), проблясва и фразата " работим по въпроса ".

За не толкоз осведомените с Jeremy? ще напомня, че те завоюваха премия в една от категориите на International Songwriting Competition за песента Fake Fruits, след това пък бяха определени да подгряват концерта на Adam Lambert & Queen. И най-много - не престават да основават страхотни песни. Една от последните - Go or Fall две седмици беше на върха на националната ранглиста БНР Топ 20.

Вижте (пак ) тук .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР