За пета поредна година Puls.bg и Инвестор Медия Груп проведоха

...
За пета поредна година Puls.bg и Инвестор Медия Груп проведоха
Коментари Харесай

РЕФАН подкрепи Форум за бременност и детско здраве

За пета поредна година Puls.bg и Инвестор Медия Груп организираха Форум бременност и детско здраве. За първи път събитието се организира в зала „ България “ на Международния Пловдивски панаир. Форум бременност и детско здраве сложи на обсъждане вълнуващи тематики и въпроси, свързани с бременността, раждането, грижите за новороденото и здравословното положение на детския организъм.

„ Целта ни е освен в едно пространство да съберем водещи български лекари и експерти и получите надеждна, настояща и тествана на база удобен опит информация от тях, а да скъсим сложени дистанции посред ни и забележим, че ние сме един тим, работещ екип за здравето и положителното на децата ни “.

Изданието на Форум бременност и детско здраве на Puls.bg в Пловдив означи няколко значими акцента: Женска консултация – упования и действителност, Как да преодолеем прочут дискомфорт през бременността, Етапи на раждането, Стволови кафези, Митове за кърменето, Уникалния свят на новороденото и Как да укрепим имунитета на детето през есенно-зимния интервал.

За наслада на всички, от РЕФАН България предоставиха подобаващи комплекти за участниците във форума, които бяха изтеглени посредством лотария. Не единствено късметлиите обаче получиха дарове от REFAN. Такива имаше и за всеки един участвал на събитието.

Щедра и непрекъсната е поддръжката, която компания РЕФАН България оказва във всички материални и духовни сфери на публичния живот - обществена, здравна, спортна, културна, просветителна.

От огромно значение е, че тази междинна по величина компания поема обществени отговорности, присъщи на компании с доста по-големи финансови благоприятни условия.
Неслучайно пловдивският бранд получи специфичната премия за обществена и социална активност от Forbes на шестата публична гала Forbes Business Awards 2016.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР