За пета поредна година храм Рождество Христово в столичния район

...
За пета поредна година храм Рождество Христово в столичния район
Коментари Харесай

Столичен храм набира дарения за деца от Северозападна България

За пета поредна година храм " Рождество Христово " в столичния регион " Младост " провежда обичайна дарителска акция за подкрепяне на деца от Северозападна България преди първия образователен ден.
Църковното настоятелство и миряните събират нови образователни принадлежности, които ще бъдат предоставени на децата за новата образователна година.
" Даренията ще се набират до 17 септември, като искащите да се включат в акцията могат да ги занесат непосредствено в храма или да ги изпратят ", сподели Велина Андонова, лекар по религиозна педагогика и учител по вяра в храма.
" Точно с тези взаимни начинания с учебните заведения на локално равнище ние сме построили партньорски връзки с шефовете, които са хората, най-добре познаващи учениците от учебното заведение, знаейки тяхното фамилно положение и те могат сами да преценяват на кой по какъв начин да оказват помощ. Подпомагаме Северозапада и по различен метод - с просветителни начинания, вършим летни лагери за дечицата от Северозапада, в които те да се допрян до православието, да изградят контакти ", добави Велина Андонова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР