Драматично-куклен театър - Враца днес започна работа по най-новото си

...
Драматично-куклен театър - Враца днес започна работа по най-новото си
Коментари Харесай

Поредно ново заглавие в афиша на Драматично-куклен театър - Враца

Драматично-куклен спектакъл - Враца през днешния ден стартира работа по най-новото си детско заглавие - „ Пълен напред “ по текст на Теодора Попова-Лазарова. Пиесата се слага за първи път на българска сцена. Режисьор на детския театър е Йелена Джорджевич, която има зад тила си над 60 функции като актриса както на българска сцена, по този начин и на сръбска, и е притежател на повече от 30 награди за актьорска игра, постановка и драматургия. Сценографията и костюмите са дело на Диана Узунова-Тодорова, композитор на постановката е Сърджан Маркович, театрално придвижване - Небойша Громлич, мултимедия - Владимир Корчубич. 
Ролите в пиесата са поверени на актьорите: Борислав Сарафанов, Ивайло Вълчев, Станислав Дойнов, Петър Горанов и Владинела Кацарска. „ Пълен напред “ е вълнуващо пиратско премеждие, приказка за другарството, измяната и прошката. Премиерата на представлението се чака в края на месец юни.
 „ Пълен напред “ е девето ново заглавие в репертоара на театъра за сезона и пето ново за деца. Припомняме, че при започване на седмицата трупата на Врачанския спектакъл започва и подготовките на „ Приказоразказвачи “ от Теодора Георгиева на режисьора Любомир Колаксъзов, чиято премиера също ще зарадва дребните фенове през юни. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР