За първи път през тази година се провежда състезанието Най-добър

...
За първи път през тази година се провежда състезанието Най-добър
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво състезание организира МОН! А причината е, че ...

За първи път през тази година се организира надпреварата „ Най-добър млад заварчик “ от календара на МОН. Това е една от специалностите, за която се чака да има огромно търсене на пазара на труда.

В националния кръг ще вземат участие представители на 8 професионални механически гимназии от Ботевград, Враца, Горна Оряховица, Елхово, Кнежа, Пирдоп, Сандански и Червен бряг. Състезателите ще показват на практика умения за заваряване на листов материал ъглови и челни заваръчни съединения по методите Ръчно електродъгово заваряване (РЕДЗ) и електродъгово заваряване в инертна/активна защитна газова среда с топящ се електрод МИГ/МАГ в разнообразни позиции. Учениците ще показват и Арт апаратура на тематика „ Съединението прави силата “.

Националният кръг ще се организира на 13 и 14 април в БГ- Център за заваряване и квалификации ООД, Струна /гр. София, ул. «П. Момчилов» № 4/. На 14 април /събота/ ще бъде представянето на Арт инсталациите, направени от учениците. Около обяд се чака да има подобаващи експонати за снимане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР